Autogarage prijzenoverzicht 2022

Autoservice Steven Nijenhuis streeft ernaar om zo transparant mogelijk te zijn. Veel van onze prijzen kunnen wij vooraf geven zodat u een goede indruk krijgt wat het u gaat kosten.

Uurtarief: € 45,- excl. btw

APK keuring gratis i.c.m grote beurt

De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Anders loopt u ook nog kans op een boete. De APK kosten zijn gratis, indien u uw auto een grote beurt laat geven. Deze keuring en prijzen zijn voor alle merken en modellen hetzelfde, ook campers en diesels.

Voor roet meting, in geval van diesels voor 31-12-2005 (of na 01-01-2006 als de EOBD test goed afgerond word) zal € 19,95 excl. BTW extra berekend worden.

Alleen APK: € 50,- excl. btw.

Reparaties aan uw motorvoertuig

Wij investeren in opleidingen en gereedschap om zo efficiënt en effectief mogelijk aan uw auto te werken en hebben zeer veel kennis en ervaring opgedaan met uiteenlopende automerken en modellen. Alle reparaties worden uitgevoerd zoals de fabriek ze voorschrijft. De fabriek hanteert scherpe normtijden. Bij elke reparatie houden wij ons aan deze richttijden. Wij geven u graag een prijsindicatie voor de reparatie.

Onderhoud

Bij het onderhouden van uw auto, houden wij rekening met de leeftijd van de auto en het te besteden budget. Wij doen onderhoud aan elk merk en ieder model. Als wij constateren dat vervanging van onderdelen nodig is, overleggen wij eerst met u. Zo voorkomt u financiële verrassingen. Indien wij constateren dat een onderdeel bijna aan vervanging toe is dan kunt u de auto mee nemen en later terug komen om zo hoge kosten te minimaliseren of later pas te hebben. Wij verzorgen graag een kleine of een grote onderhoudsbeurt voor u.

Onderdelen

In overleg kunnen ook niet automerk gebonden onderdelen gebruikt worden, die volledig voldoen aan de specificaties. Originele merkonderdelen zijn vaak relatief duurder. Bij het monteren van onderdelen kunnen we overleggen over alternatieve mogelijkheden naar gelang het te besteden bedrag.

Uitlijnen

Als u de auto moet corrigeren tijdens het rechtuit rijden, is het verstandig om uw auto te laten uitlijnen. Dit kunnen wij voor u verzorgen. We werken nauw samen met een professioneel uitlijnbedrijf.

Uitlijnen: € 55,- excl. btw.

Computerdiagnose

In het elektrisch systeem van uw auto kan een storing voorkomen. Wij hebben moderne diagnose apparatuur waar iedere auto mee kan worden uitgelezen, van jong tot oud.

Banden

Elk merk en model band kunnen wij leveren. Wij helpen u graag met de keuze van maat en merk en hebben ook altijd de Top 24 van de meest verkochte maten op voorraad, waardoor wij bijna altijd direct kunnen leveren.

Banden: v.a. € 45,-
Montage incl. balanceren: € 20,95,- per band
RFT (run flat) € 32,50
Bedragen incl. verwijderingsbijdragen, excl. btw

Bandenmontage en opslag

Bij ons kunt u de banden laten monteren en opslaan. voor een vaste prijs per seizoenswissel

Deze prijs geldt voor elke seizoenswisseling en incl. opslag.
Wanneer de banden op de bestaande velgen gemonteerd
moeten worden € 18,95 per band
Winterbanden opslag € 49,95 per wissel

Zomer en wintercheck

Wij bieden per seizoen een controle uit op uw auto. Het volgende word
gecontroleerd: accu, banden, koelsysteem, remschijven, ruitenwissers,
verlichting, verwarming en uitlaat.

Zomer- of wintercheck: € 19,95
Prijs exclusief onderdelen en vloeistoffen

Vervangend vervoer

Fiets Gratis
Auto per dag € 15,00
Eerste 100 km gratis (excl. brandstof, na afloop dient u de auto af te tanken) boven de 100 km 0,25 cent per kilometer