Werkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaats kunt u voor bijna alle werkzaamheden m.b.t. uw auto bij ons terecht. Voor onderhoud en reparatie aan uw auto, camper en brommobiel kunt u bij ons terecht, maar ook voor bedrijfswagens, oldtimers, 4×4 en trike’s en uiterraard uw jaarlijkse APK kunnen wij ook voor u verzorgen.

Daarnaast zijn we er ook voor u voor uw schade-afhandeling, aircoservice en voorzien wij u ook graag van advies bij een nieuwe aanschaf en assisteren wij u bij het maken van de juiste bandenkeuze. Ook vervangend vervoer is bij ons vanzelfsprekend!

Voor persoonlijke, betaalbare en betrouwbare service bent u bij het klantvriendelijke team van Autoservice Steven Nijenhuis aan het juiste adres. We zijn u graag van dienst en…..de koffie staat voor u klaar!

APK


Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten of en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn.

APK keuring gratis bij grote beurt

APK keuringen zijn bij ons gratis bij een grote beurt (exclusief afmeldkosten) en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Het kan zijn dat uw auto net door de keuring komt, maar dat bepaalde onderdelen op het randje van afkeur zitten. Deze onderdelen worden aangetekend op het keuringsformulier. Uw auto valt op het moment van keuren binnen de norm en zal dus goedgekeurd worden. De volgende keuring zullen deze onderdelen gerepareerd moeten worden.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle van uw auto is dus van belang.

Wij kunnen APK uitvoeren van auto’s tot 3.500 kg, Steven Nijenhuis is gediplomeerd APK Keurmeester. Op de Home pagina van de site staat een APK REMINDER. Als u daar uw gegevens invoert, krijgt een herinnering wanneer uw voertuig weer een APK Keuring moet krijgen. Vanaf twee maanden voor de APK datum kunt u al terecht voor de APK Keuring.

Reparaties/Onderhoud

Bij Autoservice Steven Nijenhuis staan wij altijd klaar als uw auto het plotseling begeeft. Wij werken zowel met originele als met imitatie onderdelen. Aan u de keus! Wij werken met een reparatie-calculatiesysteem dat exact weergeeft hoeveel tijd en welke onderdelen bij een reparatie nodig zijn. Waardoor wij een goede prijsopgave aan u kunnen geven voor een reparatie. Wij denken graag mee met u om de kosten van een reparatie laag te houden. Zo maken wij, als u wil, gebruik van onderdelen van demontagebedrijven. Op het moment dat uw auto bij Autoservice Steven Nijenhuis ter reparatie is, kunt tegen een lage vergoeding een leenauto reserveren. Kosten Leenauto Auto per dag 19,95 euro Eerste 100 km gratis (excl. brandstof, na afloop dient u de auto af te tanken) boven de 100 km 0,25 cent per kilometer Leenfiets Gratis Onderhoud Door regelmatig onderhoud aan uw auto te laten plegen, houd u uw auto technisch in goede staat. Wij adviseren u jaarlijks, of elke 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Wij werken zorgvuldig en er zal altijd eerst contact worden opgenomen wanneer er iets vervangen moet worden. Zonder overleg worden er geen reparaties uitgevoerd. Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur en een goede en gediplomeerde monteur, waardoor wij in staat zijn vele soorten storingen op te sporen en te verhelpen.

Schade service


Heeft u schade opgelopen en wilt u uw auto laten repareren zodat deze er weer als nieuw uitziet? Geen probleem, Autoservice Steven Nijenhuis helpt u bij uw probleem! Lakschade of een deuk in uw auto is nooit leuk om te ervaren, maar geen nood; wij helpen u ervan af. Wij werken samen met een zeer professioneel schadeherstelbedrijf en regelen uw schade van A tot Z, zodat u hier totaal geen omkijken meer naar heeft.

Banden service


Voor de banden onder uw auto adviseren wij u graag over de merken en soorten banden die u kunt laten monteren. Hierbij houden we rekening met uw budget en wensen:
• comfort
• veiligheid
• duurzaamheid
• uw budget

Autoservice Steven Nijenhuis levert alle merken banden en heeft altijd op voorraad een setje banden liggen van de top 24 meest verkochte maten banden. Wanneer u vindt dat uw auto niet meer lekker rijdt, laat hem nakijken, zodat u weer met een gerust hart weer de weg op kunt.